2024 m. Socialinių darbuotojų projektas

Su džiaugsmu tęsiame projektą "Socialinių darbuotojų įtraukimas į kultūros ir menines veiklas 2024m.", kuris vyksta Artotekoje nuo 2023 m.

2024 m. balandžio 2d. iki liepos 25d. antradieniais ir ketvirtadieniais 16val. Artotekoje vyks nemokami kūrybiniai-edukaciniai užsiėmimai socialinių paslaugų įstaigų darbuotojams, dirbantiems socialines paslaugas teikiančiose įstaigose: vaikų globos namuose, neįgaliųjų centruose, senelių namuose, ligoninėse, mokyklose, darželiuose ir pan. Iš viso projekto metu bus suorganizuoti 34 nemokami užsiėmimai.

Nemokamų užsiėmimų tvarkaraštis skelbiamas čia: artoteka.lt/tvarkarastis/

Atsivertus tvarkaraštį, rodomi šios savaitės užsiėmimai. Tvarkaraštį galima slankioti rodyklėmis (esančiomis viršutiniame kairiame kampe) pirmyn-atgal.

Į visus užsiėmimus būtina REGISTRACIJA internetu. 

Norėdami užsiregistruoti į nemokamus užsiėmimus, spauskite ant užsiėmimo pavadinimo ir užpildykite registracijos formą. Registracijos formoje reikia paspausti ant datos ir rinktis reikia tuos užsiėmimus, kurių kaina 0 €, prie kurių parašyta „nemokamas - skirtas Socdarbuotojams“. 

Kol kas registracija veikia tik į artimiausius užsiemimus.

Į toliau supanuotus užsiemimus dar nėra galimybės užsiregistruoti, nes šalia projektinių nemokamų užsiėmimų mes organizuojame ir mokamus, kurie vyksta anksčiau už nemokamus. O sistema leidžia registruotis tik į artimiausius penkis užsiemimus. Pvz. tapybos ant šilko užsiemimas yra įtrauktas ir į nemokamus senjorų užsiemimus ir į nemokamus soc darbuotojų užsiemimus,  tačiau, kadangi organizuojame ir mokamus užsiemimus, o nemokamas užsiemimas Socdarbuotojams yra numatytas vėliau, sistema dar nemokamo užsiemimo nerodo,- kad rodytų,reikia palaukti, kol įvyks suplanuoti mokami užsiėmimai.

SVARBU: vietų skaičius grupėse ribotas. Jeigu matote, kad negalėsite sudalyvauti užsiėmime į kurį užsiregistravote, būtinai mus apie tai informuokite el.p. info@artoteka.lt, kad mes atlaisvintumėm vietą kitam socdarbuotojui.

Projektą iš dalies finansuoja: vilnius 

Paremkite šią iniciatyvą, kad tokių užsiėmimų galėtumėme surengti dar daugiau! Ačiū:)