2016 10 09 Fraktalų piešimas

Žolyno vaikų socialinės globos namai

Šis užsiėmimas įeina į kūrybinių - edukacinių užsiėmimų ciklą, finansavimą kuriam Artoteka laimėjo dalyvaudama 2016 m. liepos mėnesį vykusiame Geridarbai.lt konkurse. Projekto metu surengėme 16 skirtingų kūrybinių - edukacinių užsiėmimų keturiuose Vilniaus vaikų namuose: Vaikų ir paauglių socialiniame centre, Vilniaus vaikų socialinės globos namuose "Gilė", Vilniaus Antakalnio vaikų socialinės globos namuose ir Vilniaus Žolyno vaikų socialinės globos namuose.

Dėkojame žmonėms, kurie balsavo už mūsų projektąGeridarbai.lt už suteiktą galimybę daryti tai, kas mums atrodo labai svarbu ir, žinoma, SMScredit.lt už šią nuostabią iniciatyvą, jau šeštus metus iš eilės padedančią įgyvendinti daugybę gerų darbų!

Tikime, jog šis projektas ne tik parodė vaikams, kad viską įmanoma sukurti savo rankomis, suteikė naujų žinių ir įgūdžių, kuriuos jie galės pritaikyti ateityje, bet ir padės jiems labiau pasitikėti savo jėgomis, suteiks savarankiškumo ir ryžto vėliau žengti tvirtą kūrybiškai mąstančios asmenybės žingsnį į suaugusiųjų pasaulį, asmenybės, mokančios ne tik imti, bet ir dalintis tuo, ką turi.

Už nuotraukas ir video dėkojame VYRI media.

Paremkite šią iniciatyvą, kad tokių užsiėmimų galėtumėme surengti dar daugiau! Ačiū:)

Kiti projekto įvykiai:

Atsiliepimai: