2024 06 26 Makrame sienos dekoracija

Artoteka

Projektas “Senjorų menas” - nemokami užsiėmimai Senjorams 2024 m.

2024 m. Artoteka įgyvendino Vilniaus miesto savivaldybės dalinai finansuojamą projektą "Senjorų menas 2024m." Projekto trukmė - 5 mėnesiai (2023 m. balandis - rugpjūtis). Projekto metu 2024 m. balandžio 2d. iki rugpjūčio 29d. pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais ir ketvirtadieniais 14val. Artotekoje vyko nemokami užsiėmimai Senjorams. Iš viso projekto metu buvo suorganizuoti 86 nemokami užsiėmimai senjorams.

Užsiėmimuose iš viso sudalyvavo apie 700 senjorų. Projekto metu matėme, kaip aktyviai Senjorai įsitraukia į veiklas, savo kūryboje perteikia sukauptą ilgametę patirtį, išgyvenimus ir emocijas. Kūrybiniai užsiėmimai jiems tapo ne tik saviraiškos priemone, padėjusia įdomiai praleisti laisvalaikį, tačiau galimybe susipažinti su naujais žmonėmis, išeiti į viešumą, užmegzti naujas draugystes ir šiaip smagiai bei turiningai praleisti laiką saugioje bendraminčių grupėje. Visi užsiėmimai orientuoti į greitą ir nesudėtingą procesą ir apčiuopiamą rezultatą, kuris ypatingai svarbus, nes savo rankomis sukurtas darbas primena dalyviams apie kartu smagiai praleistą laiką.

Visi užsiėmimai orientuoti į greitą ir nesudėtingą procesą ir apčiuopiamą rezultatą, kuris ypatingai svarbus, nes savo rankomis sukurtas darbas primena dalyviams apie kartu smagiai praleistą laiką.

Projektą iš dalies finansuoja: 

 

Už nuotraukas ir video dėkojame VYRI media.

Paremkite šią iniciatyvą, kad tokių užsiėmimų galėtumėme surengti dar daugiau! Ačiū:)

Kiti projekto įvykiai: